Hemsidor

Hemsidor, intranät, e-shop

Vi är webbyrån som verkligen älskar vad vi gör, och gjort det ända sedan vi byggde vår första webb i mitten av 90-talet. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade om vad som händer på en marknad som rör sig i rasande fart. Några av våra kunder har vi jobbat med i över 10 års tid vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder allt från mindre, enklare hemsidor till komplexa webbplatser eller avancerade webbapplikationer. Vi är flexibla när det gäller plattform och anpassar allt efter kundens behov, när vi utvecklar speciallösningar så använder vi i huvudsak Umbraco CMS som grundplattform och utvecklar egna specialsydda moduler som integreras i Umbraco CMS. Vi utvecklar även system från grunden i .NET.


Flexibla lösningar

Vi erbjuder hemsidor som passar alla typer av kunder, vi har ett startpaket som innehåller flera bra funktioner så man kan komma igång med en hemsida på kort tid, som man sedan enkelt kan underhålla och hantera via en vanlig webbläsare, vi erbjuder också specialanpassade hemsidor, intranät eller specialsystem, allt efter kundernas önskemål.


Hur går det till

Möte
Design
Utveckling
Testning
Utbildning
Leverans

Hemsidor

HTML5 / CSS3

HTML5 och CSS3 är den senaste webbstandarden som vi alltid ser till att använda i våra projekt för att ge en så bra användarupplevelse som möjligt.

Umbraco och WordPress

Vi utvecklar webbsidor i ASP.NET, Umbraco och WordPress. För webbappar och avancerade system använder vi Umbraco, ett fantastiskt open source CMS som tillåter oss att specialsy egna funktioner som kan användas på webbapplikationen och i den inbyggda administrationen.

SEO - Sökmotoroptimering

Vi bygger alltid våra webbsidor med sökmotoroptimering i åtanke. Vi hjälper även företag att analysera och förbättra synligheten på webben. För avancerad offpage SEO använder vi oss av en duktig partners.

Web service och Databaser

Web service och databaskopplingar som kommunicerar med externa lösningar.

;